radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Gorenjski operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel 96 klicev. Za posredovanje v interventnih dogodkih jih je bilo 36:

- trije s področja kriminalitete, od tega eden o vlomu;

- 14 s področja prometne varnosti, od tega eden o prometni nesreči s telesnimi poškodbami in šest o prometni nesreči z materialno škodo;

- devet s področja javnega reda in miru, od tega trije o kršitvi na javnem kraju;

- trije o dogodkih, od tega dva o povoženi divjadi.

policija splosniVlom:
Kranjski policisti so bili včeraj okoli 20.30 obveščeni o vlomu v hišo. Neznani storilec je nasilno vstopil v notranjost skozi balkonska vrata in si protipravno prilastil zlatnino in denar. Lastnika je z dejanjem oškodoval za okoli pet tisoč evrov. Policisti o dejanju zbirajo obvestila in bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Prometna nesreča s telesnimi poškodbami:
Škofjeloški policisti so bili včeraj okoli 10. ure obveščeni o prometni nesreči, v kateri je 51-letni voznik vozil štirikolesnik, na katerega je imel priklopljen polpriklopnik in na njem les. Po podatkih s katerimi razpolagamo je vozil po strmi makadamski poti in med vožnjo je teža polpriklopnika dvignila zadnji del štirikolesnika, zaradi česar se je vse prevrnilo. Med prevračanjem je štirikolesnik padel na voznika, ki je bil lahko telesno poškodovan. Na kraju so pomoč nudili gasilci, gorski reševalci in zdravstveno osebje. Voznik je bil s helikopterjem Slovenke policije prepeljan v zdravstveno ustanovo. Okoliščine kažejo na nepravilno naložen tovor. Policisti za voznika vodijo prekrškovni postopek.

Divjad:
Divjad je bila v povožena na območju Železnikov in Škofje Loke.

Roland Brajič
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Kranj


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran