radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

Mariborski operativno komunikacijski center je med 5. uro včeraj in 5. uro danes, prejel 248 klicev, med temi 96 interventnih oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje Policije.

V opisanem času smo obravnavali tudi:

  • 20 kaznivih dejanj,
  • 19 prometnih nesreč I. kategorije,
  • 1 prometno nesrečo II. kategorije,
  • 1 vozilo je bilo zaseženo vozniku,
  • 16 prijav kršitev javnega reda in miru, od tega 6 v zasebnem prostoru.

policija splosniVlom v stanovanjsko hišo
Na območju Lenarta je bilo vlomljeno v stanovanjsko hišo, kjer je neznani storilec pregledal več prostorov, in med drugim odtujil tri kose lovskega orožja. Skupna materialna škoda znaša po nestrokovni oceni 15.000 eur.

Delovna nesreča
Na območju Lovrenca na Pohorju se je med podiranjem drevja poškodoval 54-letnik, odpeljan je bil v bolnišnico, kjer so ugotovili, da je huje poškodovan.

Požar vozila
Včeraj zvečer smo bili obveščeni o požaru kombiniranega vozila ob nakupovalnem središču na Pobrežju v Mariboru. Prve ugotovitve kažejo na to, da je bilo okrog 22.45 najverjetneje odvrženo pirotehnično sredstvo, zaradi česar je vozilo zagorelo, pri tem pa se je poškodovalo še eno vozilo. Policisti še zbirajo obvestila in nadaljujejo s preiskavo kaznivega dejanja.

Anita Kovačič Čelofiga
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Maribor


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran