radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniV preteklem dnevu smo policisti v Pomurju obravnavali šest prometnih nesreč, šest kaznivih dejanj, osem kršitev javnega reda in miru, dva primera povoženja divjadi in poškodbo vozila na parkirišču.

Tokrat so bile v prometnih nesrečah skupno poškodovane tri osebe - kolesar ter dva pešca. Okrog 15.40 ure je v Ljutomeru prišlo do prometne nesreče in sicer voznik osebnega avtomobila rdeče barve ni omogočil varnega prečkanja vozišča dvema pešcema - otrokoma ter trčil vanju. Oba pešca imata lažje poškodbe, voznik je s kraja odpeljal. Povzročitelja ali očividce dogodka naprošamo, da zaradi razjasnitve okoliščin nesreče pokličejo na 113.

S področja kriminalitete je bila obravnavana grožnja, goljufija, poškodovanje tuje stvari, zalezovanje, zatajitev in povzročitev lahke telesne poškodbe.

Javni red in mir je bil kršen petkrat v zasebnem prostoru in trikrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili.

Meritve hitrosti bodo danes pogostejše na območju policijske postaje Gornja Radgona.


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran