radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniPolicisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 69 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 165 klicev.

Obravnavali so 26 prometnih nesreč z materialno škodo, 1 s hujšimi poškodbami in 3 z lažjimi poškodbami. S področja kriminalitete so obravnavali 2 vloma in 1 tatvino, zaradi kršitev javnega reda so intervenirali v 3 primerih.

Na območju PU Koper so policisti v zadnjih 24ih urah obravnavali 44 nezakonitih prehodov državne meje.

V Fiesi je nekdo vlomil v gostinski objekt na plaži. Ukradel je tri natakarske denarnice, dva printerja za tiskanje računov in telefon.

V Hrvatinih je nekdo ponoči vstopil v stanovanje, medtem ko sta zakonca spala. Ukradel je gotovino, ki jo je našel v stanovanju.

Pred predorom Kastelec je radar vozilu izmeril hitrost 157 km/h. Policisti so osebni avtomobil ustavili pred Koprom in 33-letnemu državljanu Italije izrekli globo.

V Sv. Antonu je nekdo vlomil v hišo in lastnikom ukradel denar.

Ob 17.17 smo dobili prijavo, da je v Dutovljah nekdo trčil v hišo in osebni avtomobil. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je 21-letni voznik zapeljal preko pločnika, trčil v parkiran osebni avtomobil in v stanovanjsko hišo. Odrejen preizkus alkoholiziranosti mu je pokazal 0,79 mg/l (poleg tega je voznik začetnik). Sledi obdolžilni predlog.

Ob 18.50 je 19-letna voznica osebnega avtomobila v Izoli pri vzvratni vožnji spregledala pešca in ga oplazila. 93-letni domačin, ki je nenadoma stopil s pločnika pred zadnji del vozila, je padel, odpeljali so ga v SB Izola. Obveščeni smo bili, da je huje poškodovan (zlom kolka).

Ob polnoči so pri Izoli ustavili 36-letnega voznika osebnega avtomobila, kateremu je odrejen preizkus alkoholiziranosti pokazal 0,74 mg alkohola v litru izdihanega zraka. Sledi obdolžilni predlog.

Anita Leskovec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Koper


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran