radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniV prometni nesreči I. kategorije na Bovškem udeležena voznica avtomobila
Danes, 7. septembra ob 8. uri, smo bili obveščeni, da je voznica osebnega avtomobila med vožnjo med trdnjavo Kluže pri Bovcu in Bavšico zapeljala z vozišča. Ugotovljeno je bilo, da je 42–letna voznica avtomobila med vožnjo na omenjeni relaciji zaradi vožnje preblizu desnemu robu zapeljala z vozišča. V prometni nesreči udeležena voznica ni bila telesno poškodovana. Poleg bovških policistov so na kraju posredovali tudi gasilci PGD Bovec. Povzročitelji nesreče je bil zaradi odgovornosti za storitev prekrška po Zakonu o pravilih cestnega prometa izdan plačilni nalog.

Poškodba osebnega vozila na parkirnem prostoru
Danes, 7. septembra zjutraj, so policisti v Novi Gorici obravnavali poškodbo osebnega vozila na parkirnem prostoru (Ulica Gradnikove brigade). Po sedaj zbranih podatkih je neznani voznik neznanega vozila tekom noči na omenjenem parkirnem prostoru poškodovalo prednji levi odbijač in luč drugega parkiranega avtomobila. Policisti PP Nova Gorica so primer zaključili z uradnim zaznamkom za zavarovalnico.

V manjši prometni nesreči na Goriškem udeleženi dve vozili
Danes, 7. septembra okoli poldneva, so policisti PP Nova Gorica obravnavali prometno nesrečo I. kategorije z materialno škodo pred krožnim križiščem v Novi Gorici in v kateri sta bili udeleženi dve osebni vozili. Ker so bili izpolnjeni vsi zakonski pogoji, so novogoriški policisti odstopili od ogleda kraja prometne nesreče.

Požar
Danes, 7. septembra ob 12.51, je bila Policija s strani Regijskega centra za obveščanje Nova Gorica obveščena o požaru na območju naselja Stopnik na Tolminskem. Po sedanjih ugotovitvah je večja suha veja padla na električni kabel, ki je padel na tla in je posledično zagorela trava na približno 400 kvadratnih metrov površine. Kasneje so požar pogasili gasilci, prav tako so za sanacijo električnega kabla poskrbeli delavci elektro podjetja. Policisti so tujo krivdo izključili.

Dean Božnik
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Nova Gorica


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran