radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniV preteklem dnevu smo policisti na območju Pomurja obravnavali tri prometne nesreče z materialno škodo, prometno nesrečo s telesnimi poškodbami, tri kazniva dejanja, tri kršitve javnega reda in miru ter dva primera povoženja divjadi.

Včeraj okrog 18.30 ure, smo bili obveščeni o prometni nesreči z udeležbo kolesarja. Ugotovljeno je bilo, da je v naselju Krajna, zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča padel kolesar. V nesreči je utrpel lažje telesne poškodbe, vozil pa je pod vplivom alkohola.

Na področju kriminalitete je bila v Murski Soboti obravnavana tatvina artiklov v trgovini, lendavski policisti so obravnavali tatvino iz stanovanjske hiše, na območju Ljutomera pa obravnavajo sum kaznivega dejanja grdega ravnanja.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kraju. Kršitelj iz območja Lendave, kateri je kršil izrečen ukrep prepovedi približevanja, je bil pridržan na policijski postaji.

Ljutomerski policisti so zaradi vožnje v času veljavnega ukrepa voznici zasegi osebni avtomobil.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes predvsem na območju policijske postaje Ljutomer.

Policijska uprava
Murska Sobota


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran