radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Mariborski operativno komunikacijski center je med 5. uro včeraj in 5. uro danes, prejel 248 klicev, med temi 96 interventnih oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje Policije.

V opisanem času smo obravnavali tudi:

  • 16 kaznivih dejanj,
  • 14 prometnih nesreč I. kategorije,
  • 1 prometno nesrečo II. kategorije,
  • 11 prijav kršitev javnega reda in miru, od tega 2 v zasebnem prostoru,
  • 1 požar

policija splosniOdtujil meso
Obveščeni smo bili o tem, da je neznani storilec ponoči vstopil v poslovne prostore na območju Rač, tam pa odtujil več kosov mesa, s čimer je po nestrokovni oceni nastala materialna škoda v višini 4.000 eur. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil o kaznivem dejanju.

Požar v stanovanjski hiši
Obravnavamo požar stanovanjske hiše v Dvorjanah. Zagorelo je v pritličju hiše. Na kraju so posredovali gasilci GB Maribor in PGD Dvorjane ter Korena. Po nestrokovni oceni je nastala škoda v višini 100.000 eur. Policisti o požaru še zbirajo obvestila.

Opravljena hišna preiskava in zaseg prepovedane droge
Policisti PP Šentilj so v torek, na območju Cirknice, na podlagi odredbe pristojnega sodišča opravili hišno preiskavo, v kateri so pri 40-letniku in 33-letnici našli in zasegli približno 10 kilogramov posušenih rastlinskih delcev, za katere sumijo, da gre za prepovedano drogo konopljo in 4 večje sadike konoplje. Po zbranih obvestilih bo zoper oba podana kazenska ovadba zaradi storitve kaznivega dejanja neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi in postopki v športu ter predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog po 186. členu KZ-1. Za kaznivo dejanje je predpisana kazen zapora od enega do desetih let.

zaseg droge cirknica

Anita Kovačič Čelofiga
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Maribor


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran