radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosni5. 9. 2023, okoli pol petih zjutraj, smo bili obveščeni, da reševalci v večstanovanjski zgradbi na žalskem območju oživljajo hudo poškodovanega moškega. Moški je v nadaljevanju poškodbam podlegel. Pokojni je bil ustreljen s strelnim orožjem in je umrl zaradi strelne rane. Pokojni je tujec, ki je v Sloveniji opravljal različna dela in je sam živel v eni od sob v zgradbi. Preiskava kaznivega dejanja se intenzivno nadaljuje in policisti z zbiranjem informacij ter analizo zbranih dokazov izvajajo aktivnosti za odkritje storilca kaznivega dejanja.

Poleg policistov sta se ogleda kraja dejanja udeležila tudi preiskovalni sodnik in okrožni državni tožilec.

Ko bo znanih več okoliščin, vas bomo v naslednjih dneh, o poteku preiskave in o samem dogodku podrobneje obvestili, trenutno pa poteka intenzivna kriminalistična preiskava.

Marjan Strašek
vodja oddelka za operativo
Policijska uprava Celje


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran