radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniV preteklem dnevu smo na območju Pomurja obravnavali pet prometnih nesreč, tri kazniva dejanja, pet kršitev javnega reda in miru ter šest primerov povoženja divjadi.

V Radencih je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo padla kolesarka in se pri tem hudo telesno poškodovala. V dveh prometnih nesrečah sta se še dva udeleženca lahko telesno poškodovala.

Na področju kriminalitete so soboški policisti obravnavali nasilništvo in poškodovanje tuje stvari, lendavski pa goljufijo.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat na javnem kraju in trikrat v zasebnem prostoru. Zoper kršitelja z območja Gornje Radgone, ki je kljub opozorilom policistov nadaljeval s kršitvijo, je bilo odrejeno pridržanje.

Zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja je bil v Murski Soboti mladoletnemu vozniku zasežen moped.

Meritve hitrosti bodo danes pogostejše na območju PP Lendava.

Policijska uprava
Murska Sobota


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran