radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

Policisti operativno komunikacijskega centra Policijske uprave Maribor smo v času od 5. ure dne 8.9.2023 do 5.ure 9.9.2023 prejeli 346 klicev, med katerimi je bilo 87 interventnih dogodkov. Od tega:

  • 23 obvestil s področja kriminalitete. Največ je bilo tatvin, velikih tatvin, poškodovanje tuje stvari, lahke telesne poškodbe,
  • 22 prometnih nesreč . V eni prometni nesreči so se 2 osebe lažje telesno poškodovale v ostalih prometnih nesrečah je nastala zgolj gmotna škoda. Od tega sta dve prometni nesreči z udeležbo divjadi.
  • 9 obvestil v zvezi s kršitvami javnega reda in miru. Od tega 3 kršitve javnega reda na javnem kraju in 7 kršitev v zasebnih prostorih. Enega kršitelja smo pridržali do streznitve.

Odmevnejših dogodkov nismo obravnavali.

Petar Habrun, univ. dipl. iur.
vodja izmene OKC PU Maribor
Policijska uprava Maribor


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran