radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniV preteklem dnevu smo v Pomurju obravnavali dvanajst prometnih nesreč, enajst kaznivih dejanj, deset kršitev javnega reda in miru, tri manjše požare in ugriz psa.

V prometnih nesrečah so bili lahko telesno poškodovani trije kolesarji in dva mopedista.

Na področju kriminalitete sta bili v Murski Soboti obravnavani dve kaznivi dejanji napada na uradno osebo. Zoper oba osumljenca je bilo odrejeno pridržanje. V Murski Soboti sta bili obravnavani tudi dve kaznivi dejanji grožnje, dve poškodovanji tuje stvari in tatvina v trgovini.

Javni red in mir je bil kršen štirikrat na javnem kraju in šestkrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

Na pomurski avtocesti sta bila prijeta dva tujca, ki sta nezakonito vstopila v državo. Po končanem postopku bosta odpeljana v Azilni dom Ljubljana.

Meritve hitrosti bodo danes pogostejše na pomurski avtocesti.

Policijska uprava
Murska Sobota


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran