radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Danes, okoli 15.30 je na južni ljubljanski obvoznici v bližini izvoza Rudnik v smeri Kopra prišlo do hujše prometne nesreče v kateri je udeleženih več vozil, tudi tovornih. V trčenju so vozila tudi zagorela. Po doslej znanih podatkih je poškodovanih več oseb. Intervencija in gašenje vozil trenutno še vedno poteka.

Južna obvoznica je na tem delu popolnoma zaprta, prav tako je oviran promet v nasprotni smeri. Priporočamo obvoz preko severne ljubljanske obvoznice. Vse, ki so obstali v zastoju prosimo, da upoštevajo navodila policistov in upravljalca ceste in naj ne vozijo vzvratno, obračajo ali hodijo po cestišču.

DOPOLNJENO 11. 9. 2023 ob 17:24
Našo informacijo dopolnjujemo s podatkom, da so v nesreči udeležena tri osebna vozila (eno s počitniško prikolico) in dve tovorni vozili. Po dosedanjih ugotovitvah so tri osebe zaradi poškodb na kraju nesreče umrle, vsaj ena je poškodovana. Gašenje kraja še vedno poteka.

prometna nesreca juzna obvoznica ljubljana

(Foto: Policija)

DOPOLNJENO: 11. 9. 2023 ob 20:10
Po doslej znanih ugotovitvah je voznik tovornega vozila vozil po voznem pasu južne ljubljanske obvoznice v smeri proti Kopru, ko je pred izvozom Rudnik trčil v osebno vozilo, ki se je ustavilo v koloni vozil. Osebno vozilo je potisnilo naprej, še v eno osebno vozilo, oba pa nato v drugo tovorno vozilo. Drugo tovorno vozilo je nato trčilo še v osebno vozilo s prikolico in se prevrnilo. Prvo tovorno in osebno vozilo pa so nato zajeli plameni. Umrle so tri osebe, ki so bile v prvih dveh osebnih vozilih.

Cesta je zaradi odstranjevanja posledic nesreče še vedno zaprta.

Aleksandra Golec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Ljubljana


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran