radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Gorenjski operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel 78 klicev. Za posredovanje v interventnih dogodkih jih je bilo 32:

  • šest s področja kriminalitete, od tega eden o vlomu in dva o tatvini;
  • 11 s področja prometne varnosti, od tega eden o prometni nesreči s telesnimi poškodbami in šest o prometni nesreči z materialno škodo;
  • dva s področja javnega reda in miru, od tega dva o kršitvi na javnem kraju;
  • šest o dogodkih, od tega dva o reševanju v gorah.

policija splosniVlom:
Radovljiški policisti so bili včeraj nekaj pred 7. uro obveščeni o vlomu v poslovni objekt. Neznani storilec je vstopil v notranjost poslovnega prostora in si protipravno prilastil manjšo vsoto denarja. Policisti o dejanju zbirajo obvestila in bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Tatvina:
Radovljiški policisti so bili včeraj nekaj čez 23. uro obveščeni o tatvini registrske tablice na parkiranem avtomobilu. Policisti so opravili ogled, nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Prometna nesreča s telesnimi poškodbami:
Radovljiški policisti so bili včeraj okoli 17.40 obveščeni o prometni nesreči med voznikom avtomobila in e-skiroja. Po do sedaj zbranih podatkih je 47-letni voznik e-skiroja zaradi neprilagojene hitrosti trčil v zadnji del avtomobila, ki ga je pred njim vozil drug voznik. Voznik e-skiroja se je hudo telesno poškodoval. Na kraju mu je pomoč nudilo zdravstveno osebje. Z reševalnim vozilom je bil prepeljan v zdravstveno ustanovo. Policisti zanj vodijo prekrškovni postopek.

Prometna nesreča z materialno škodo:
Gorenjski prometniki so bili včeraj nekaj po 13. uri obveščeni o prometni nesreči na gorenjski avtocesti v smeri Karavank, v bližini izvoza Lipce. Voznik, državljan Hrvaške, je zaradi prekratke varnostne razdalje z avtomobilom trčil v avtomobil pred njim. Zanj policisti vodijo prekrškovni postopek.

Gore:
Policisti so bili obveščeni, da se je okoli 19.20 pri sestopu s Kredarice izgubila planinka. Na kraju so bili gorski reševalci GRS Mojstrana in dežurna helikopterska ekipa za reševanje v gorah GRZS. Planinko so locirali in je bila s helikopterjem Slovenske vojske prepeljana v dolino.

Okoli 20. ure pa še o dveh planinkah, državljankah Hrvaške, ki sta se izgubili na območju Vodnikove koče. Po podatkih s katerimi razpolagamo so gorski reševalci GRS Bohinj planinki locirali na območju Tosca in so jih pospremili v dolino.

Roland Brajič
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Kranj


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran