radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija nesrecaPolicisti Policijske postaje Nova Gorica preiskujejo okoliščine prometne nesreče s pobegom, ki se je zgodila minuli petek, 8. septembra 2023 okoli 7.50 ure, v naselju Dobrovo, v neposredni bližini tamkajšnjega trgovskega objekta (Grajska cesta) in v kateri je bila udeležena neznana voznica osebnega avtomobila in 74-letna ženska.

Po sedaj zbranih podatkih je neznana voznica v navedenem času vozila osebni avtomobil znamke Opel, bele barve, neznanih registrskih oznak po parkirišču trgovine v naselju Dobrovo (Grajska cesta) v Goriških Brdih. Pri zapuščanju parkirnega prostora se pri vzvratni vožnji kot voznica pred spremembo smeri vožnje ali premikom vozila, s pogledi v vzvratna ogledala in preko ramena ali kako drugače ni prepričala, da to lahko stori brez nevarnosti za druge udeležence cestnega prometa ali premoženje. Posledično je z zadnjim levim delom osebnega avtomobila trčila v starejšo žensko, ki se je nahajala pri prtljažniku svojega osebnega avtomobila. Pri tem je bila 74-letna ženska lažje poškodovana in je kasneje poiskala zdravniško pomoč v šempetrski bolnišnici. Po prometni nesreči zaenkrat še neznana voznica osebnega avtomobila znamke Opel, bele barve ni ostala na kraju prometne nesreče II. kategorije in je z vozilom odpeljala v smeri Medane.

Zaradi razjasnitve vseh okoliščine prometne nesreče z lahkimi telesnimi poškodbami policisti Policijske postaje Nova Gorica zaprošajo vse morebitne očividce oz. občane, ki bi lahko policiji nudili koristne informacije glede prometne nesreče, da to sporočijo na telefonsko številko PP Nova Gorica (Sedejeva ulica 11, 5000 Nova Gorica) oz. pokličejo na telefon: (05) 393 44 00 oz. se tam osebno zglasijo. Prav tako lahko pišejo na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. , pokličejo lahko tudi znano interventno številko policije 113 ali anonimni telefon policije 080 1200. Poziv velja tudi zaenkrat še neznani voznici udeleženega osebnega vozila znamke Opel.

Dean Božnik
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Nova Gorica


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran