radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24. urah prejeli 335 klicev občanov. 77 klicev je bilo interventnih, 2 nujna.

policija splosni22 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 2 s področja mejnih zadev in tujcev, 37 s področja prometne varnosti in 15 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost
Včeraj smo obravnavali 1 prometno nesrečo s hudimi poškodbami, 2 z lažjimi poškodbami in 16 prometnih nesreč z materialno škodo.

Prometno nesrečo s hudimi poškodbami smo včeraj obravnavali v Podgori kjer sta trčili osebno in tovorno vozilo. Prometno nesrečo je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo povzročil voznik osebnega vozila. Le ta se je v trčenju hudo poškodoval.

Kriminaliteta
Iz drogerije v Velenju je neznani storilec ukradel več parfumov.

Nekaj pred 18. uro smo bili obveščeni o požaru v Jurkloštru. Do požara je prišlo v kletnih prostorih stanovanjske hiše. Zagorelo je zaradi kratkega stika na električni napeljavi. Tuja krivda je izključena.

Miren in varen torek želimo iz Policijske uprave Celje.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran