radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniV preteklem dnevu smo policisti v Pomurju obravnavali sedem prometnih nesreč, v katerih so se tri osebe lahko telesno poškodovale, štiri kazniva dejanja, pet kršitev javnega reda in miru, pridržali eno osebo, zasegli dva osebna avtomobila, pet primerov povoženja divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

V Lipovcih je med vožnjo padel kolesar, ki se je pri tem lahko telesno poškodoval. V Večeslavcih je zaradi prekratke varnostne razdalje, prišlo do trčenja med dvema osebnima avtomobiloma. Pri tem sta se dve osebi lahko telesno poškodovali.

Na področju kriminalitete smo obravnavali vlom v stanovanjsko hišo, dve goljufiji ter grožnjo.

Javni red in mir je bil kršen štirikrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kraju. Kršitelji, so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Lendavski policisti so zaradi nezanesljive vožnje zaustavili voznika osebnega avtomobila. V postopku je bilo ugotovljeno, da je voznik tuj državljan. Preizkus alkoholiziranosti je pokazal, da je vozil osebni avtomobil pod vplivom alkohola. Zaradi tega je bil pridržan in bo priveden v postopek na sodišče za prekrške.

Dvema voznikoma so policisti zasegli osebna avtomobila, ker za vožnjo nista posedovala vozniškega dovoljenja.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes opravljali na območju PP Murska Sobota in na pomurski avtocesti.

Policijska uprava
Murska Sobota


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran