radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniPolicisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 61 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 182 klicev.

Obravnavali so 19 prometnih nesreč z materialno škodo in 3 z lažjimi poškodbami, zasegli so 1 vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali 1 vlom in 3 tatvine, zaradi kršitev javnega reda so intervenirali v 3 primerih.

Na območju PU Koper so policisti v zadnjih 24ih urah obravnavali 52 nezakonitih prehodov državne meje.

Ob 11.18 smo bili obveščeni, da je na koncu izolske obvoznice je prišlo do delovne nesreče. Na kraju je bilo ugotovljeno, da sta huje poškodovana dva delavca, oba državljana Severne Makedonije, s prebivališčem v Sloveniji (stara 45 in 29 let). Prečrpavali so beton, ko se je zlomil krak železne roke in padel na delavca. Oba so odpeljali z reševalnim vozilom v bolnišnico v Ljubljano. Vse okoliščine se še preiskujejo.

Popoldan je na cesti od Ilirske Bistrice proti Šembijam padel voznik motornega kolesa, 83-letni državljan Avstrije. Po prvih podatkih je zaradi slabosti pričel zmanjševati hitrost, zatem se je zvrnil. Odpeljan je bil v SB Izola.

V Kopru je nekdo ukradel parkiran skuter Piaggio Zip 25, reg. št. KP1D-D7, vreden 750 evrov.

Ob 17.30 je v Bertokih 47-letnik z mopedom izsilil prednost vozniku osebnega avtomobila in trčil vanj, zatem pa padel in se lažje poškodoval. Izdali so mu plačilni nalog zaradi nepravilnega vključevanja v promet.

Ob 23.30 so v Izoli zasegli osebni avtomobil 42-letnemu vozniku, ki ne poseduje vozniškega dovoljenja. Sledi obdolžilni predlog.

Anita Leskovec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Koper


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran