radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Danes, 13. septembra, so policisti PP Bovec na Bovškem ponovno izvedi aktivnosti, da bi našli pogrešanega 55-letnega Thomasa Antoniusa Cressa, državljana Nemčije. Pri iskanju pogrešanega osebe so danes sodelovali tudi policisti Generalne policijske uprave, ki so širše območje v bovški občini (obrežje reke Soče, številne sprehajalne in druge gozdne poti, območje slapa Boka...) pregledovali tudi s pomočjo policijskega brezpilotnega zrakoplova (dron). Nenazadnje so pogrešanega nemškega državljana pred nekaj dnevi iskali tudi s pomočjo helikopterja Letalske policijske enote, vendar kljub številnim izvedenim ukrepom pogrešani nemški državljan ni bil najden.

Poročali smo, da je bil 55-letni nemški državljan od 25. avgusta 2023 dalje nastanjen v enem od namestitvenih objektov v Bovcu, nazadnje je bil opažen v soboto, 26. avgusta v dopoldanskem času, kasneje pa se je za njim izgubila vsakršna sled. Na območju Bovca je bil najden njegov osebni avtomobil znamke Seat Ibiza, oranžne barve z nameščenimi nemškimi registrskimi številkami.

Policisti PP Bovec nadaljujejo z različnimi aktivnostmi, da bi pogrešanega tujega državljana izsledili.

Policija ponovno poziva vse, ki bi pogrešanega tujega državljana opazili ali imeli kakršnekoli koristne informacije o njegovem izginotju, policisti Policijske uprave Nova Gorica zaprošamo, da o tem nemudoma obvestijo policiste Policijske postaje Bovec (Dvor 44 a, 5230 Bovec, telefon: (05) 389 68 50, e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.) ali se zglasijo na najbližji policijski postaji oz. pokličejo na znano interventno številko policije 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

Osebni opis: Pogrešani Thomas Antonius Cress je visok približno 180 centimetrov in je plešast.

thomas antonius cress

Dean Božnik
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Nova Gorica

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran