radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniV preteklih štiriindvajsetih urah smo policisti v Pomurju obravnavali šest prometnih nesreč, v katerih se je pet oseb lahko telesno poškodovalo, šest kaznivih dejanj, kršitev javnega reda in miru, zasegli osebni avtomobil, štiri poškodbe vozil na parkirnih prostorih in tri primere povoženja divjadi.

Ob 10.10 sta izven naselja Gradišče trčila avtobus in kmetijski traktor. V trčenju sta se dva potnika na avtobusu lahko telesno poškodovala. Nastalo je tudi za 30.000 EVR škode. Prav tako so se v ostalih prometnih nesrečah lahko telesno poškodovali kolesar, motorist in voznik osebnega avtomobila.

Javni red in mir je bil kršen enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelj se je po intervenciji policistov pomiril in s kršitvijo prenehal.

Vozniku je bil zasežen osebni avtomobil, ker za vožnjo ni posedoval vozniškega dovoljenja.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes opravljali na območju PP Murska Sobota.


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran