radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniNa Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24. urah prejeli 272 klicev občanov. 77 klicev je bilo interventnih, eden nujen.

27 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, trije s področja mejnih zadev in tujcev, 31 s področja prometne varnosti in 19 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost
Včeraj smo obravnavali 2 prometni nesreči s hudimi poškodbami in 7 prometnih nesreč z materialno škodo.

Prvo prometno nesrečo s hudimi poškodbami smo včeraj dopoldne obravnavali na Koroški cesti v Muti, kjer je zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča padel voznik električnega skuterja.

Nekaj pred 14. uro je na makadamskem vozišču, zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo, padla kolesarka in se huje poškodovala.

Kriminaliteta
V Celju smo obravnavali drzno tatvino. Dva mlajša moška sta v jutranjih urah vstopila v poslovni prostor, kjer ju je zalotila zaposlena. Ko sta pobegnila je opazila, da sta ji iz torbice ukradla denarnico. Denarnico, iz katere sta ukradla gotovino, je kasneje našla pred stavbo.

Z gradbišča na Škapinovi ulici je neznani storilec ukradel najmanj 20 veder materiala za zaključni del fasade.

Lepo, mirno in varno sredo želimo iz Policijske uprave Celje.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran