radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniNa Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24. urah prejeli 255 klicev občanov. 85 klicev je bilo interventnih, eden nujen.

25 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, trije s področja mejnih zadev in tujcev, 31 s področja prometne varnosti in 19 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost
Včeraj smo obravnavali eno prometno nesrečo s hudimi poškodbami in osem prometnih nesreč z materialno škodo.

Prometno nesrečo s hudimi poškodbami smo okoli 15.30 ure obravnavali v Slancah. Povzročil jo je voznik motornega kolesa, ki je vozil iz smeri Teharja proti Bukovžlaku. Motorist je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo trčil v osebno vozilo voznice, ki je v križišču, pri zavijanju v levo ustavila, da bi spustila mimo vozila, ki so vozila iz nasprotne smeri. Motorist se je v trčenju hudo poškodoval.

Javni red in mir
Zaradi kršitev javnega reda in miru smo ukrepali sedemkrat.

Kriminaliteta
V Vodulah, na območju Policijske postaje Šentjur, smo obravnavali poskus vloma v stanovanjsko hišo. Storilcu v hišo ni uspelo vstopiti. Lastnikom je škodo povzročil z uničenjem ključavnice.

Na Ulici frankolovskih žrtev je neznani storilec vlomil v kombinirano vozilo in ukradel udarno kladivo.

V Podčetrtku smo obravnavali tatvino električnega kolesa znamke Crussis, temno modre barve.

Danes, okoli pol petih zjutraj, smo bili obveščeni, da je zagorelo v sobi več stanovanjske hiše na Maistrovi ulici v Celju. Okoliščine požara še niso znane.

Miren in varen četrtek želimo iz Policijske uprave Celje.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran