radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniPolicisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 59 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 141 klicev.

Obravnavali so 4 prometnih nesreč z materialno škodo in 2 z lažjimi poškodbami. S področja kriminalitete so obravnavali 3 tatvine, zaradi kršitev javnega reda so intervenirali v 7 primerih.

Na območju PU Koper so policisti v zadnjih 24ih urah obravnavali 22 nezakonitih prehodov državne meje.

Ob 10. uri je v Pivki 58-letna državljanka Nemčije z osebnim avtomobilom trčila v 74-letno peško na prehodu za pešce. Peška je lažje poškodovana, povzročiteljici je bil izdana globa.

V Kopru je nekdo domačinu ukradel skuter Piaggio Zip 25. Skuter je bil popoldan najden za tržnico, opravljen je bil ogled kraja. Zadeva se še preiskuje.

Ob 3. uri smo dobili prijavo, da v Kopru proti kamionskem terminalu pred tovorna vozila iz grmovja skače do pasu gol moški in tako ogroža sebe in promet. Policisti so izsledili 38-letnega Ljubljančana, ki je v postopku žalil policiste in s kršitvami ni prenehal. Odredili so mu pridržanje in izdali plačilni nalog.

Ob 5.19 je bil sprožen alarm v prodajalni na Škofijah. Neznani storilci so odnesli več parfumov, cigaret in alkoholnih pijač. Zadeva se intenzivno preiskuje.

Anita Leskovec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Koper


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran