radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniPreteklo nedeljo smo pomurski policisti obravnavali štiri prometne nesreče v katerih so se štiri osebe lahko telesno poškodovale, pet kaznivih dejanj, pet kršitev javnega reda in miru, prijeli tujca, ki je v vozilu prevažal pet oseb, ki so v našo državo vstopile na nedovoljen način, zasegli osebni avtomobil, pridržali voznika osebnega avtomobila in povoženje divjadi.

V naseljih Ratkovci in Andrejci sta zaradi neprilagojene hitrosti padla voznika motornih koles, v Petanjcih je zaradi neprilagojene hitrosti padel kolesar. Pri enem motoristu je alkotest pokazal, da je vozil pod vplivom alkohola. V Lendavskih goricah pa je zaradi neprilagojene hitrosti voznica osebnega avtomobila trčila v nasip. Pri tem so bili vsi udeleženci lahko telesno poškodovani.

Na področju kriminalitete smo obravnavali poškodovanje osebnega avtomobila, tatvino mopeda Tomos Flexer 25, registrskih številk MS 6A-K9, dve tatvini goriva na bencinskih servisih in tatvino električnega vodnika.

Javni red in mir je bil kršen trikrat na javnem kraju in dvakrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Pridržan je bil voznik osebnega avtomobila, kateremu je alkotest pokazal, da je vozil avtomobil pod vplivom alkohola. Ker se z rezultatom ni strinjal mu je bil odrejen strokovni pregled, ki pa ga je odklonil.

Lendavski policisti so v Pincah zaustavili osebni avtomobil, ki je prišel iz smeri Madžarske. Pri postopku je bilo ugotovljeno, da je voznik v vozilu prevažal pet tujcev, ki so v Slovenijo vstopili na nedovoljen način.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes opravljali na območju PP Gornja Radgona.

Policijska uprava
Murska Sobota


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran