radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniNa Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih treh dneh prejeli 971 klicev občanov. 259 klicev je bilo interventnih, trije nujni.

57 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 7 s področja mejnih zadev in tujcev, 108 s področja prometne varnosti in 98 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost
Včeraj smo obravnavali 2 prometni nesreči s hudimi poškodbami, 11 prometnih nesreč z lažjimi poškodbami in 45 prometnih nesreč z materialno škodo.

Prometno nesrečo s hudimi poškodbami smo v soboto obravnavali na relaciji Halarjev breg –Šentvid. Povzročil jo je voznik motornega kolesa, italijanski državljan, ki je prehiteval osebno vozilo, katerega voznik je v tistem trenutku zavijal v levo. V trčenju se je motorist hudo poškodoval.

Včeraj, okoli 19. ure, smo prometno nesrečo s hudimi poškodbami obravnavali še v Gorenju nad Zrečami, kjer je voznik cross motorja zapeljal z vozišča in se hudo poškodoval. Okoliščine prometne nesreče še ugotavljamo.

Javni red in mir
Zaradi kršitev javnega reda in miru smo ukrepali v 42. primerih.

Kriminaliteta
V Celju, na Ostrožnem, smo obravnavali tatvino osebnega vozila znamke VW Passat, karavan izvedbe, srebrne barve, letnik 2011.

Na Prevaljah smo v petek obravnavali tatvino kolesa znamke GT. Storilec ga je ukradel iz kolesarnice stanovanjskega bloka.

V soboto smo bili obveščeni, da je neznani storilec z bagra, parkiranega na delovišču v Lokovini, ukradel obe gosenici. Lastnik škodo ocenjuje na 2.000 €.

V noči iz sobote na nedeljo je v Orovi vasi, občan zalotil dva storilca, ki sta vlomila v njegovo stanovanjsko hišo. Storilca sta s kraja pobegnila.

V Grličah je neznani storilec vlomil v najmanj tri osebna vozila. Po dosedanjih podatkih je iz dveh vozil ukradel gotovino.

Na Pucovi ulici v Celju smo obravnavali vlom v klet stanovanjskega bloka. Storilec je ukradel kolo.

Miren in varen začetek novega delovnega tedna želimo iz Policijske uprave Celje.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran