radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniV preteklem dnevu smo policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče, v katerih se je en udeleženec lažje poškodoval, enajst kaznivih dejanj, štiri kršitve javnega reda in miru ter šest primerov povoženja divjadi. Vozniku, ki ni izpolnjeval pogojev za vožnjo, je bilo zaseženo tovorno vozilo. Na območju policijske postaje Lendava so bili prijeti štirje tujci, kateri ne izpolnjujejo pogojev za vstop v državo.

S področja kriminalitete je bilo obravnavanih več tatvin, poškodovanje vozila, odkriti in zaseženi so bili trije ponarejeni bankovci. Osumljencu kaznivega dejanja nasilja v družini je bil izrečen tudi ukrep prepoved približevanja. Obravnavane so bile še tatvine koles in sicer je na območju Lendave neznani storilec odtujil štiri električna kolesa, v Murski Soboti pa je bilo odtujeno otroško gorsko kolo.
Včeraj smo poročali o tatvini mopeda v Lendavi. Slednjega so policisti našli in bo vrnjen lastniku.

Javni red in mir je bil kršen enkrat v zasebnem prostoru in trikrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili.

Meritve hitrosti bodo danes pogostejše na območju policijske postaje Ljutomer.

Policijska uprava
Murska Sobota


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran