radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniPolicisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 53 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 124 klicev.

Obravnavali so 12 prometnih nesreč z materialno škodo in 3 z lažjimi poškodbami, zasegli so 2 vozili. S področja kriminalitete so obravnavali 2 vloma in 3 tatvine, zaradi kršitev javnega reda so intervenirali v 4 primerih.

Na območju PU Koper so policisti v zadnjih 24ih urah obravnavali 29 nezakonitih prehodov državne meje.

Ob 8.18 smo bili obveščeni, da je pred eno od sežanskih prodajaln 34-letnik iz Divače napadel varnostnico. Varnostnica je videla, da je vzel s police artikel, ki ga ni plačal. Ko ga je izven prodajalne dohitela, je med njima prišlo do prerivanja, nakar jo je osumljeni udaril v glavo, da je padla. Policisti celotno dogajanje še preverjajo in zbirajo obvestila za potrditev suma kaznivega dejanja.

V Kopru je nekdo vlomil v lokal in ukradel tablični računalnik.

Ob 12. uri je v Postojni voznik kombiniranega vozila na prehodu za pešce in kolesa trčil v 23-letno voznico električnega skiroja. Najprej se je ustavil in ji pomagal, ker ni potrebovala zdravniške pomoči, je odpeljal. Kasneje so ugotovili, da je lažje poškodovana. Policisti še zbirajo obvestila.

Ob 13.55 smo bili obveščeni, da je v Kopru voznica osebnega avtomobila zavijala desno, ko je z invalidskim vozičkom po kolesarski stezi pripeljal 77-letnik, v katerega je trčila. 77-letnik je padel in se lažje poškodoval. 40-letni voznici bo izrečena globa.

Popoldan so v Piranu ustavili 24-letnega voznika osebnega avtomobila, ki nima vozniškega dovoljenja. Vozilo so mu zasegli, sledi obdolžilni predlog.

V Portorožu je nekdo prijavitelju, medtem ko je šel plavat, s plaže ukradel nahrbtnik z dokumenti, mobilnim telefonom in gotovino.

Ob 23. uri so v Izoli zasegli osebni avtomobil 39-letniku, ki je vozil v času veljavnega ukrepa odvzema vozniškega dovoljenja, odrejen hitri test za droge pa je bil pozitiven na kokain. Sledi obdolžilni predlog.

Anita Leskovec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Koper

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran