radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniDanes, 19. septembra ob 11.47, smo bili obveščeni o nesreči na reki Soči pri naselju Trnovo ob Soči (občina Kobarid). Po prvih podatkih se je nesreča zgodila med raftanjem po reki Soči od vstopne točke Boka (občina Bovec) proti izstopni točki Trnovo 1 pri naselju Trnovo ob Soči (občina Kobarid). Pri tem je prišlo do nesreče, kjer je eden od udeležencev izgubil življenje, dva udeleženca raftanja pa sta bila telesno poškodovana. Kljub takojšnji nudeni prvi pomoči oz. oživljanju na kraju je ena oseba preminula.

Poleg policistov in kriminalistov so na kraju tragične nesreče tudi druge pristojne službe: gorski reševalci GRS Tolmin, gasilci PGD Kobarid in reševalci NMP ZD Tolmin. O dogodku smo obvestili tudi Okrožno državno tožilstvo in preiskovalnega sodnika Okrožnega sodišča v Novi Gorici ter druge pristojne inšpekcijske službe.

Okoliščine nesreče, v kateri je glede na sedanje podatke umrl tuj državljan, Policija v tem trenutku še preiskuje, zbira dodatna obvestila in opravlja druga nujna preiskovalna dejanja. Več podrobnosti o nesreči bomo širši javnosti lahko posredovali po zaključku preiskave.

Dean Božnik
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Nova Gorica


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran