radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija nesrecaDanes nekaj čez 14. uro so bili policisti obveščeni o hudi prometni nesreči na območju Škofje Loke. Po do sedaj znanih podatkih, se je pri speljevanju z avtobusne postaje zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznik avtobusa in otrok. Otrok je zaradi hudih telesnih poškodb na kraju umrl. Prvo pomoč je nudilo zdravstveno osebje.

Policisti so kraj zavarovali in opravili ogled. Ogleda sta se udeležili tudi preiskovalna sodnica in državna tožilka. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil o vseh okoliščinah prometne nesreče in za voznika avtobusa vodijo postopek v smeri kaznivega dejanja zoper varnost javnega prometa. O vseh ugotovitvah bodo obveščali pristojno državno tožilstvo. Cesta je bila v času ogleda zaprta za ves promet.

Roland Brajič
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Kranj

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran