radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Gorenjski operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel 128 klicev. Za posredovanje v interventnih dogodkih jih je bilo 37:

  • šest s področja kriminalitete, od tega eden o tatvini;
  • 12 s področja prometne varnosti, od tega eden o smrtni prometni nesreči, eden o prometni nesreči s telesnimi poškodbami in trije o prometni nesreči z materialno škodo, policisti so pridržali enega voznika;
  • sedem s področja javnega reda in miru, od tega pet o kršitvi na javnem kraju;
  • trije o dogodkih, od tega dva o povoženi divjadi.

policija splosniSmrtna prometna nesreča:
O včerajšnji prometni nesreči med voznikom avtobusa in otrokom, kjer je otrok zaradi hudih telesnih poškodb umrl, smo vas obveščali že včeraj s posebnim obvestilom.

Prometna nesreča z materialno škodo:
Blejski policisti so bili včeraj nekaj pred 19. uro obveščeni o 74-letnem vozniku, ki je na parkirišču, na območju Bohinjske Bistrice, z avtomobilom trčil v drugi parkirani avtomobil. Vozil je pod vplivom alkohola (0,89 mg/l). Policisti so mu začasno odvzeli vozniško dovoljenje, mu prepovedali nadaljnjo vožnjo in odredili pridržanje do 12 ur. Za vožnjo pod vplivom alkohola bo z obdolžilnim predlogom predlagan pristojnemu okrajnemu sodišču. Za prometno nesrečo pa zanj vodijo prekrškovni postopek.

Gorenjski policisti so v letošnjem letu obravnavali 1.332 (1.284) prometnih nesreč. Umrlo je 11 (14) udeležencev, hudo telesno poškodovanih je bilo 59 (78), lahko pa 353 (335). Upoštevajte prometna pravila in v prometu bodite odgovorni. Želimo si, da bi bilo na naših cestah čim manj prometnih nesreč.

Roland Brajič
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Kranj


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran