radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija nesrecaSinoči, okoli 21.15 ure, smo bili obveščeni, da je na prehodu za pešce, v neposredni bližini naslova Cesta v Lokrovec 9, Celje, padla kolesarka. Kolesarka je vozila po Drapšinovi ulici, iz smeri Dečkove ceste, mimo IV. Osnovne šole Celje, v smeri Ulice mesta Grevenbroich.

Prometno nesrečo sta po navedbah kolesarke videla voznik manjšega črnega vozila, ki je pripeljal iz smeri Ulice mesta Grevenbroich in pa voznik črnega vozila, ki je pripeljal iz smeri Dečkove ceste. Le ta je na kraju ustavil in kolesarko povprašal če potrebuje pomoč.

Zaradi razjasnitve okoliščin padca kolesarke pozivamo neznana voznika in ostale morebitne očividce, da se oglasijo na Policijsko postajo Celje oziroma pokličejo na telefonsko številko 03 542 64 00 ali na številko 113.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran