radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniMinuli ponedeljek, malo po 13. uri smo bili policisti obveščeni o tatvini koles v Dolgovaških goricah. Z zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec iz zaklenjenega kombija odtujil in si protipravno prilastil štiri električna kolesa. S tem je podjetje oškodoval za 8.000 evrov.

Včeraj so policisti PP Lendava z zbiranjem obvestil prišli do podatka, da bo voznik kombija iz območja Ptuja prevzel skrita ukradena kolesa na območju Lendave. Voznik kombija je bil zaustavljen na območju PU Maribor. V kombiju so bila najdena odtujena kolesa, katera so bila zasežena in vrnjena oškodovancu. Vozilo je bilo zaseženo, ker je voznik vozil brez vozniškega dovoljenja. Zoper storilca sledi kazenska ovadba za kaznivo dejanje zatajitve in kaznivo dejanje krive ovadbe.

Suzana Rauš
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Murska Sobota


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran