radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniV preteklih 24 urah je ljubljanski operativno komunikacijski center prejel 650 klicev, 208 za posredovanje v interventnih dogodkih. Od tega se jih je 52 nanašalo na kriminaliteto, 50 na javni red in mir, ter 62 na prometno varnost.

Policisti so med drugim na področju kriminalitete obravnavali 9 tatvin, in 5 primerov poškodovanja tuje stvari. Prav tako so posredovali v primeru nasilja v družini, kjer zbirajo obvestila zaradi suma kaznivega dejanja.

Pri prometni varnosti so obravnavali 21 prometnih nesreč z materialno škodo in 4 nesreče z lahkimi telesnimi poškodbami. Večkratnemu kršitelju cestno prometnih predpisov so zasegli vozilo.

Glede javnega reda in miru so intervenirali 7 krat na javnem kraju in 5 krat v zasebnem prostoru (ena oseba je bila pridržana).

Obravnavali so posameznika zaradi nezakonitega prehoda državne meje.

Prometne nesreče:
Včeraj, okoli 17.30 se je na Ljubljanski cesti v Ivančni Gorici zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena motorist in kolesar. Do trčenja je prišlo ko je kolesar iz kolesarske steze zavil na cesto po kateri je pripeljal motorist. Pri tem se je kolesar lažje telesno poškodoval. Policisti zbirajo obvestila o vseh okoliščinah nesreče.

Včeraj, okoli 16. ure se je na Cigaletovi ulici v Ljubljani zgodila prometna nesreča, v kateri je bila samoudeležena kolesarka, ki je zaradi vožnje preblizu roba ceste padla in se lažje telesno poškodovala. Policisti vodijo prekrškovni postopek.

Včeraj, okoli 14.30 se je na Dunajski cesti v Ljubljani zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznik osebnega vozila in peška. Do prometne nesreče je prišlo zaradi nepravilne hoje peške in nepravilne vožnje mimo. Pri tem se je peška lažje telesno poškodovala. Policisti vodijo prekrškovni postopek.

Včeraj, okoli 13. ure se je na Ljubljanski cesti v Kamniku zgodila prometna nesreča, v kateri je bila samoudeležena kolesarka, ki je zaradi nepravilnega premika padla in se lažje telesno poškodovala. Policisti vodijo prekrškovni postopek.

Tomaž Tomaževic
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Ljubljana


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran