radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniPretekli petek smo policisti v Pomurju obravnavali osem prometnih nesreč, v katerih so se štiri osebe lahko telesno poškodovale, pet kaznivih dejan, šest kršitev javnega reda in miru ter štiri primere povoženja divjadi.

Ob 14.50 je prišlo v krožišču v Motovilcih, do trčenja dveh osebnih avtomobilov. Dve sopotnici sta v trčenju utrpeli lahke telesne poškodbe.

Ob 18.20 smo bili obveščeni, da je na lokalni cesti Beltinci Bistrica, v križišču cest Melinci Odranci prišlo do prometne nesreče. Policisti so na kraju ugotovili, da je voznica osebnega avtomobila, pri zavijanju levo, na stransko cesto, odvzela prednost vozniku, ki je pripeljal iz nasprotne smeri. Med voziloma je prišlo do trčenja. V trčenju sta se oba udeleženca lahko telesno poškodovala. Preizkus alkoholiziranosti pri voznici je pokazal, da je vozila pod vplivom alkohola. Zoper njo bo podana kazenska ovadba na pristojno sodišče.

Na področju kriminalitete smo obravnavali dve tatvini, vlom v stanovanje in poslovni prostor v Murski Soboti ter zasegli bankovec za 50 EVR, za katerega se sumi, da je ponarejen.

Javni red in mir je bil kršen štirikrat na javnem kraju in dvakrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes opravljali na območju celotne policijske uprave.

Policijska uprava
Murska Sobota


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran