radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniV zadnjih 24 urah smo pomurski policisti obravnavali dve kaznivi dejanji, tri povoženja divjadi, prometno nesrečo, kršitev izrečenega ukrepa prepovedi približevanja in zaseg vozila.

Prometna nesreča se je zgodila v Nemčavcih, povzročil pa jo je voznik, ki je vozil na prekratki varnostni razdalji. Ob trčenju se je sopotnica v vozilu pred njim lahko telesno poškodovala.

Na varnostno razdaljo smo vozniki žal pogosto premalo pozorni. Vožnja na prekratki varnostni razdalji, največkrat povezana še s preveliko hitrostjo, je zato med najpogostejšimi vzroki prometnih nesreč. Če voznik, ki vozi pred nami, zmanjša hitrost ali se ustavi, nam le zadostna varnostna razdalja omogoča, da lahko tudi sami pravočasno zmanjšamo hitrost ali varno ustavimo in tako preprečimo trčenje. Na varnostno razdaljo je potrebno med vožnjo po avtocesti in hitri cesti še bolj paziti, saj so omejitve hitrosti večje.

Na področju kriminalitete smo obravnavali kaznivo dejanje Nasilništva v Pečarovcih in Uporabo ponarejenega negotovinskega plačilnega sredstva v Gornjih Petrovcih.

Policisti so v Rihtarovcih pri kontroli prometa ugotovili, da je voznik vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, zato mu je bilo vozilo zaseženo.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes na območju policijske postaje Gornja Radgona.

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran