radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniV preteklih 24 urah je ljubljanski operativno komunikacijski center prejel 407 klicev, 137 za posredovanje v interventnih dogodkih. Od tega se jih je 36 nanašalo na kriminaliteto, 30 na javni red in mir, ter 45na prometno varnost.

Policisti so med drugim na področju kriminalitete obravnavali 4 tatvine, 4 vlome (v enem primeru je ostalo pri poskusu) in 7 primerov poškodovanja tuje stvari. Prav tako so posredovali v primeru nasilja v družini in nasilništva kjer so kršitelju izrekli ukrep prepovedi približevanja.

Pri prometni varnosti so obravnavali 12 prometnih nesreč z materialno škodo. Večkratnim kršiteljem cestno prometnih predpisov so zasegli 5 vozil.

Glede javnega reda in miru so intervenirali 8 krat na javnem kraju (ena oseba je bila pridržana) in 2 krat v zasebnem prostoru.

Med opravljanjem nalog varovanja državne meje niso zaznali nedovoljenih prehodov državne meje.

Vlomi:
Za Bežigradom je bilo vlomljeno v stanovanje, od koder je neznani storilec odtujil denar. Lastnika je oškodoval za nekaj tisoč evrov.

V okolici Grosuplja je neznani storilec vlomil v skladiščne prostore in odtujil mesne in pekovske izdelke. Lastnika je oškodoval za okoli 1.000 evrov.

V Šiški je neznani storilec vlomil v klet in odtujil gorski kolesi. Lastnika je oškodoval za okoli 300 evrov.

Tomaž Tomaževic
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Ljubljana

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran