radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniNa Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih treh dneh prejeli 845 klicev občanov. 210 klicev je bilo interventnih.

50 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 6 s področja mejnih zadev in tujcev, 73 s področja prometne varnosti in 68 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost
V Breznici, na območju Prevalj, smo v soboto okoli 8. ure zjutraj obravnavali prometno nesrečo, ki jo je povzročil voznik osebnega vozila, ki je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo zapeljal z vozišča.

V soboto, okoli 12.30 ure, smo prometno nesrečo s hudimi poškodbami obravnavali v Črnovi, kjer je voznik osebnega vozila, zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo, zapeljal v levo in trčil v voznika kombiniranega vozila. Povzročitelj se je v trčenju huje poškodoval.

Kriminaliteta
Izpred Zdravstvenega doma Celje je v petek neznani storilec ukradel e-skiro.

V Celju je v petek neznanec poškodoval dvižna garažna vrata in lastnikom povzročil za dobrih 1.300 € škode.

V Celju, na Ulici XIV divizije, je neznani storilec poskušal vlomiti v tovorno vozilo. S poškodovanjem dvojnih vrat je lastnikom povzročil za okoli 500 € škode.

V soboto zvečer smo bili obveščeni, da je neznani storilec vlomil v tri osebna vozila v Bistrici ob Sotli. Iz dveh je ukradel denar.

Na pokopališču v Dravogradu je neznani storilec vlomil v dva svečomata iz katerih je ukradel denar. Škodo je lastnikoma povzročil še s poškodovanjem le teh.

Sinoči, nekaj čez 23. uro, smo bili obveščeni, da je v Podgorju pri Slovenj Gradcu zagorela stanovanjska hiša. Ogenj je v celoti uničil mansardne prostore hiše in ostrešje. Po prvih podatkih je zagorelo zaradi napake na električni napeljavi. Tuja krivda je izključena.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran