radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniV zadnjih 24 urah smo pomurski policisti obravnavali štiri prometne nesreče, štiri kazniva dejanja, dve kršitvi javnega reda in miru, šest povoženj divjadi, eno poškodbo vozila na parkirišču in delovno nesrečo.

V treh prometnih nesrečah je nastala zgolj materialna škoda, v eni nesreči pa se je ena oseba lahko telesno poškodovala. Nesreča se je zgodila na Slovenski ulici v Murski Soboti, kjer je voznik osebnega avtomobila zapeljal na prehod za kolesarje in trčil v voznika kolesa. Slednji je padel po vozišču in se pri tem lahko telesno poškodoval.

Voznike pozivamo, da so pri svoji vožnji posebej pozorni na ranljive udeležence v prometu, kamor sodijo tudi kolesarji. Dodatno naj bodo previdni predvsem takrat, ko vozijo preko kolesarskega pasu ali kolesarske steze. Pri prehitevanju kolesarjev pa naj upoštevajo pravilo bočne razdalje najmanj 1,5 metra.

Na področju kriminalitete smo obravnavali kaznivo dejanje zoper delovno razmerje ali socialno varnost, poškodovanje tuje stvari, drzno tatvino in goljufijo.

Javni red in mir je bil dvakrat kršen na javnem kraju. Kršitelja sta se ob intervenciji policistov pomirila in s kršitvijo prenehala.

Delovna nesreča se je zgodila v podjetju v Odrancih. Delavka, ki se je pri delu v proizvodnji lahko telesno poškodovala, je bila z reševalnim vozilom odpeljana na nudenje zdravniške pomoči.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes na območju policijske postaje Gornja Radgona.

Policijska uprava
Murska Sobota


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran