radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

Mariborski operativno komunikacijski center je med 5. uro včeraj in 5. uro danes, prejel 202 klica, med temi 98 interventnih oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje Policije.

V opisanem času smo obravnavali tudi:

  • 22 kaznivih dejanj,
  • 12 prometnih nesreč I. kategorije,
  • 1 vozilo je bilo zaseženo vozniku,
  • 11 prijav kršitev javnega reda in miru, od tega 3 v zasebnem prostoru.
  • 1 požar

policija splosniOdtujeno vozilo
Obveščeni smo bili o tatvini vozila na Linhartovi ulici v Mariboru. Odtujeno je bilo kombinirano vozilo Peugeot Boxer bele barve, reg. št. MB 11-CHS. Lastnik je z dejanjem po nestrokovni oceni oškodovan za 1.500 eur.

Obravnavan voznik
Policisti PP Gorišnica so ponoči obravnavali tujega voznika, državljana Hrvaške, ki je vozil pod vplivom alkohola (0,79 mg/l alkohola). Odrejeno mu je bilo pridržanje.

Vlom v skladišče prostore
Zgodaj zjutraj smo bili obveščeni o vlomu v skladiščne prostore v bližini Tržaške ceste v Mariboru. Po prvih informacijah je bila odtujena večja količina pijače skupaj s tovornim vozilom. Skupna materialna škoda znaša po nestrokovni oceni okrog 8.000 eur. Policisti dogodek še preiskujejo.

Anita Kovačič Čelofiga
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Maribor

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran