radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniDanes dopoldne smo bili obveščeni o streljanju na območju Ptuja (v bližini Dražencev). Policisti so kraj zavarovali in izvajajo prve nujne ukrepe. Po doslej znanih informacijah ni nihče poškodovan.

Prosimo, da upoštevate navodila policistov na kraju in z zadrževanjem na kraju ne ovirate dela intervencijskih služb. Ko bo znanih več informacij vas bomo o tem obvestili.

DOPOLNJENO: 26. 9. 2023 ob 11:45
V dopoldanskih urah smo bili na OKC PU Maribor obveščeni o tem, da se na Ptuju, v bližini Dražencev nahaja moški, ki ima pri sebi orožje.

Na kraj so bili nemudoma napoteni policisti, ki so ob prihodu zavarovali širšo okolico stanovanjske hiše in izvedli prve nujne ukrepe.

Na kraj so bili napoteni tudi pripadniki Specialne enote policije, v intervencijo se je vključil tudi policijski pogajalec. Po dosedanjih informacijah ni nihče poškodovan.

Občane še vedno pozivamo, da upoštevajo navodila policistov na kraju in z zadrževanjem na kraju ne ovirajo dela intervencijskih služb.

Anita Kovačič Čelofiga
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Maribor


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran