radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniNa Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24. urah prejeli 266 klicev občanov. 78 klicev je bilo interventnih, eden nujen.

32 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 4 s področja mejnih zadev in tujcev, 24 s področja prometne varnosti in 25 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost
Včeraj smo obravnavali eno prometno nesrečo s hudimi poškodbami, eno z lažjimi in 3 prometne nesreče z materialno škodo.

Okoli 9. ure smo v centru Žalca obravnavali prometno nesrečo s hudimi poškodbami. Povzročil jo je voznik kolesa z motorjem, ki je trčil v voznika kombiniranega vozila. Mopedist se je v trčenju hudo poškodoval.

Poziv očividcem
V nedeljo, 24. septembra, okoli 20. ure, se je na Teharski cesti v Celju, v neposredni bližini objekta Teharska cesta št. 68/A, zgodila prometna nesreča. V prometni nesreči se je huje poškodoval kolesar, ki je na prednostno Teharsko cesto, zapeljal s stranke Tovorne ulice, kjer je v zadnji del njegovega kolesa trčil voznik vozila Renault Kangoo, rdeče barve, neznanih registrskih številk. Kolesar se je pri padcu hudo poškodoval.

Udeleženega voznika pozivamo, da se zaradi razjasnitve okoliščin oglasi na Policijsko postajo Celje, oziroma pokliče na telefonsko številko 03 54 26 400 ali na številko 113.

Za podatke o nesreči prosimo tudi morebitne očividce.

Javni red in mir
Zaradi kršitev javnega reda in miru smo ukrepali štirikrat. Enega kršitelja smo pridržali so streznitve.

Kriminaliteta
Na avtocestnem počivališču Tepanje smo obravnavali tatvino nafte. Neznani storilec jo je okoli 600 litrov ukradel iz rezervoarja poljskega tovornega vozila.

Miren in varen torek želimo iz Policijske uprave Celje.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran