radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniPolicisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 69 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 193 klicev.

Obravnavali so 7 prometnih nesreč z materialno škodo in 1 s hujšimi poškodbami, zasegli so 1 vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali 4 vlome in 5 tatvin ter drzno tatvino, zaradi kršitev javnega reda so intervenirali v 7 primerih.

Na območju PU Koper so policisti v zadnjih 24ih urah obravnavali 11 nezakonitih prehodov državne meje.

V Kopru je nekdo poskusil vlomiti v tri osebne avtomobile, vendar mu to ni uspelo. Nastala je materialna škoda.

Ob 13.55 smo bili obveščeni o prometni nesreči na avtocesti, za izvozom Sežana. Ugotovljeno je bilo, da je 51-letni državljan Romunije peljal tovorno vozilo od Kopra proti Kozini in iz neznanega vzroka zapeljal v desno, prebil zaščitno ograjo ter se prevrnil na desni bok. V nesreči se je voznik huje poškodoval. Odrejen je bil izredni tehnični pregled za vozilo.

V Kopru so ob 16. uri ustavili 44-letnega voznika motornega kolesa. Ker je vozil brez vozniškega dovoljenja, so mu vozilo zasegli, sledi obdolžilni predlog.

Ob 19. uri nas je poklical očividec in povedal, da na avtocesti proti Ljubljani, pri razcepu Nanos, gori tovorno vozilo. Promet so policisti zaprli in uredili obvoz, gasilci pa pričeli gasiti požar in ga v pol ure lokalizirali. Tovornjak je bil naložen z balami papirja. Voznik, 53-letni državljan Madžarske, se je uspel pravočasno umakniti in ni poškodovan. Povedal je, da je pričelo goreti pod kabino. Najprej je poskušal pogasiti požar sam, vendar mu ni uspelo. Nastala je velika materialna škoda, po prvih ocenah preko 50.000 evrov.

Ob 3.20 smo dobili prijavo drzne tatvine. Po zbranih obvestilih je 29-letna državljanka BiH potovala z avtobusom iz Italije proti BiH. Ko so se ustavili na počivališču Fernetiči, so do nje pristopili trije moški in jo prepričali, da je z njimi igrala 'igro s škatlicami'. Ko je želela vzeti kovance iz denarnice, je eden od njih pograbil vso gotovino, ki jo je imela pri sebi. Zatem so pobegnili. Nadaljuje se z zbiranjem obvestil.

Anita Leskovec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Koper

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran