radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Mariborski operativno komunikacijski center je med 5. uro včeraj in 5. uro danes, prejel 315 klicev, med temi 97 interventnih oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje Policije.

V opisanem času smo obravnavali tudi:

  • 19 kaznivih dejanj,
  • 17 prometnih nesreč I. kategorije,
  • 2 prometni nesreči II. kategorije,
  • 1 vozilo je bilo zaseženo vozniku,
  • 11 prijav kršitev javnega reda in miru, od tega 3 v zasebnem prostoru,
  • 4 požari.

policija splosniPožar stanovanjske hiše
Včeraj, okrog 8. ure smo bili obveščeni o požaru stanovanjske hiše na območju Zgornjega Dupleka. Na kraju je posredovalo več gasilcev z GB Maribor in dveh prostovoljnih gasilskih društev, ki so požar pogasili.

Zaradi zastrupitve z ogljikovim monoksidom sta bili dve osebi odpeljani v bolnišnico. Ugotovljeno je bilo, da sta lahko telesno poškodovali. V požaru je nastala premoženjska škoda po nestrokovni oceni v višini 40.000 eur. Po prvih ugotovitvah je tuja krivda za nastanek požara izključena

Zagoreli vozili
Ponoči smo bili obveščeni o požarih dveh osebnih avtomobilov. V enem primeru je zagorel osebni avtomobil v garažni hiši v Mariboru, v drugem na parkirišču, na območju Dobrave. V prvem primeru je, po nestrokovni oceni policistov pri tem nastala škoda v višini 5.000 eur, v drugem 2.000 eur. Opravljen je bil ogled kraja, policisti pa nadaljujejo z ugotavljanjem vzroka za nastanek požara.

Anita Kovačič Čelofiga
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Maribor


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran