radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniPreteklo sredo smo pomurski policisti obravnavali dve prometni nesreči z materialno škodo, pet kaznivih dejanj, kršitev javnega reda in miru, zasegli osebni avtomobil, prijeli enajst tujcev, ki so v Slovenijo vstopili na nedovoljen način, tri primere povoženja divjadi in dve poškodbi vozil na parkirnih prostorih.

Na področju kriminalitete smo obravnavali tri tatvine, poškodovanje fasade in nasilje v družini, kjer je bil nasilnežu izrečen tudi ukrep prepovedi približevanja.

Javni red in mir je bil kršen enkrat na javnem kraju. Kršitelj se je ob intervenciji policistov pomiril in s kršitvijo prenehal.

V Ljutomeru in Dolnjem Lakošu je bilo prijetih enajst tujcev ki so v Slovenijo vstopili na nedovoljen način. V postopku so vsi zaprosili za mednarodno zaščito in so bili odpeljani v azilni dom v Ljubljani.

Vozniku je bil zasežen osebni avtomobil, ker za vožnjo ni posedoval vozniškega dovoljenja.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes opravljali na območju celotne policijske uprave.

Policijska uprava
Murska Sobota

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran