radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Gorenjski operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel 96 klicev. Za posredovanje v interventnih dogodkih jih je bilo 46:

  • šest s področja kriminalitete, od tega dva o vlomu (v enem primeru je ostalo pri poskusu), eden o tatvini in o poškodovanju tuje stvari;
  • 17 s področja prometne varnosti, od tega devet o prometni nesreči z materialno škodo;
  • osem s področja javnega reda in miru, od tega trije o kršitvi na javnem kraju in dva o kršitvi v zasebnem prostoru;
  • šest o dogodkih, od tega pet o povoženi divjadi.

policija splosniVlomi:
Škofjeloški policisti so včeraj nekaj čez 8. uro obravnavali vlom in poskus vloma v poslovni prostor. Neznani storilec je v obeh primerih nasilno vstopil v notranjost skozi vhodna vrata. V enem primeru si ni ničesar prilastil. V drugem pa si je prilastil manjšo vsoto denarja. Policisti zbirajo obvestila in bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Tatvina:
Kranjski policisti so bili včeraj okoli 21. ure obveščeni o tatvini kolesa. Po podatkih s katerimi razpolagamo je imel lastnik parkirano in zaklenjeno kolo v kolesarnici ob rekreacijskem objektu. Policisti o dejanju zbirajo obvestila in bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Hrup:
Radovljiški policisti so včeraj okoli 22.30 intervenirali v zasebnem prostoru zaradi preglasne glasbe, ki je bila moteča za druge. Kršitelju so policisti izdali plačilni nalog.

Roland Brajič
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Kranj


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran