radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Mariborski operativno komunikacijski center je med 5. uro včeraj in 5. uro danes, prejel 230 klicev, med temi 102 interventnih oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje Policije.

V opisanem času smo obravnavali tudi:

  • 14 kaznivih dejanj,
  • 14 prometnih nesreč I. kategorije,
  • 6 prometnih nesreč II. kategorije,
  • 3 prometne nesreče III. kategorije,
  • 1 vozilo je bilo zaseženo vozniku,
  • 10 prijav kršitev javnega reda in miru, od tega 5 na javnem kraju,
  • 1 požar.

V hišni preiskavi zaseženo orožje
Policisti PP Ormož so včeraj, na podlagi odredbe sodišča, pri 66-letnem osumljencu z okolice Ormoža, opravili hišno preiskavo, pri katerem so našli in zasegli tri puške, revolver, približno 1 kg smodnika in več kosov nabojev različnih kalibrov. Zoper osumljenca bodo uvedli postopek o prekršku zaradi kršitev določb Zakona o orožju in Zakona o eksplozivih in pirotehničnih sredstvih.

zaseg orozja ormoz

Prometne nesreče s hudimi telesnimi poškodbami
V okolici Studencev v Mariboru smo včeraj popoldne obravnavali prometno nesrečo, v kateri sta trčila voznik osebnega avtomobila in mladoletni mopedist, slednji se je huje poškodoval.

Na območju Hočkega Pohorja sta popoldne trčila voznik traktorja in 50-letni kolesar, ki je padel po tleh in se huje poškodoval. Odpeljan je bil v bolnišnico.

V okolici Slovenske Bistrice je 30-letni voznik motorja med vožnjo po lokalni cesti padel po vozišču in trčil v betonski propust. Pri tem se je huje poškodoval, s helikopterjem so ga odpeljali v bolnišnico.

Anita Kovačič Čelofiga
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Maribor


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran