radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniPolicisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 57 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 153 klicev.

Obravnavali so 18 prometnih nesreč z materialno škodo, 2 z lažjimi poškodbami in 1 s hujšimi poškodbami, zasegli so 2 vozili. S področja kriminalitete so obravnavali 2 vloma in 3 tatvine, zaradi kršitev javnega reda so intervenirali v 4 primerih.

Na območju PU Koper so policisti v zadnjih 24ih urah obravnavali 44 nezakonitih prehodov državne meje.

V Kopru na Kolodvorski je nekdo vlomil v parkirano vozilo in ukradel gotovino.

V Seči so turistoma iz Avstrije ukradli dve električni kolesi znamke Kulls, črne barve. Oškodovana sta za 6.500 evrov.

Ob 12.30 je v Kopru 70-letni voznik avtomobila zaradi izsiljevanja prednosti trčil v 64-letno voznico. Povzročitelj je vozil brez vozniškega dovoljenja, sledi mu obdolžilni predlog.

Ob 14. uri so v Pivki ustavili 46-letnega voznika osebnega avtomobila, kateremu je preizkus alkoholiziranosti pokazal 0,93 mg/l alkohola v izdihanemu zraku. Sledi obdolžilni predlog.

Ob 15. uri so v Prestranku zasegli osebni avtomobil 42-letniku, ker ne poseduje veljavnega vozniškega dovoljenja. Sledi obdolžilni predlog.

Ob 18. uri so v Divači ustavili 48-letnega voznika osebnega avtomobila, kateremu je preizkus alkoholiziranosti pokazal 1,08 mg/l alkohola v izdihanemu zraku. Ker se z rezultatom ni strinjal, mu je bilo odrejen strokovni pregled in pridržanje.

Pri Črnem Kalu je zaradi neprilagojene hitrosti v ovinku padel 55-letni voznik motornega kolesa iz Ljubljane. Pri padcu se je huje poškodoval. Izdan mu bo plačilni nalog.

Ob polnoči je v Izoli padel 26-letnik s skirojem. Opravljen preizkus alkoholiziranosti je pokazal 1,02 mg alkohola v litru izdihanega zraka. Reševalci so ga odpeljali v bolnico Izola, kjer je preklinjal, kričal in žalil medicinsko osebje, zato so mu policisti odredili pridržanje. Izdan mu je bil plačilni nalog za več kršitev.

Ob 3.50 so v Kozini ustavili 26-letnega voznika osebnega avtomobila, kateremu je preizkus alkoholiziranosti pokazal 0,69 mg/l alkohola v izdihanemu zraku. Sledi obdolžilni predlog.

Anita Leskovec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Koper


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran