radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniV preteklem dnevu smo v Pomurju obravnavali osem prometnih nesreč. Pri padcu se je hudo telesno poškodoval kolesar. V treh prometnih nesrečah pa so se lahko telesno poškodovali voznica električnega skiroja, kolesar in udeleženka v prometu, ki je padla z rolerji.

Na področju kriminalitete je bilo v Gornji Radgoni obravnavano kaznivo dejanje nasilja v družini. Osumljenemu je bil izrečen ukrep prepovedi približevanja. V Moravskih toplicah je bil obravnavan vlom v osebni avtomobil iz katerega so neznani storilci odtujili ročno torbico, denar, bančne kartice, dokumente in mobilni telefon.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat na javnem kraju in trikrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

V Murski Soboti je bil vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja, zasežen osebni avtomobil.

Meritve hitrosti bodo danes pogostejše na območju PP Lendava.

Policijska uprava
Murska Sobota

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran