radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniNa Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih treh dneh prejeli 825 klicev občanov. 231 klicev je bilo interventnih, sedem nujnih.

61 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 7 s področja mejnih zadev in tujcev, 100 s področja prometne varnosti in 83 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost
Minuli vikend smo obravnavali eno prometno nesrečo s hudimi poškodbami, štiri z lažjimi poškodbami in osem prometnih nesreč z materialno škodo.

Prometno nesrečo s hudimi poškodbami smo včeraj, okoli pol enih, obravnavali na območju Mute. Povzročil jo je voznik osebnega vozila, ki je v križišču prehiteval voznika motornega kolesa, ki je zavijal v levo. V trčenju se je voznik motornega kolesa lažje poškodoval, njegova sopotnica pa huje.

Javni red in mir
Zaradi kršitev javnega reda in miru smo ukrepali v 35. primerih.

Kriminaliteta
Na območju Letuša je neznani storilec iz počitniške hišice ukradel kopalniško opremo in več drugih stvari. Lastniki pogrešajo tudi toplotno črpalko.

V Slovenskih Konjicah je neznani storilec vlomil v gostinski lokal, ki zaradi prenove trenutno ne obratuje. Storilec je ukradel več steklenic žganja in več cigaret.

v Celju je neznani storilec vlomil v osebno vozilo in ukradel žensko torbico.

V soboto smo bili obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo na območju Rečice ob Savinji. Storilec je ukradel gotovino in zlatnino.

V Razgorju je neznani storilec iz vrtne ute ukradel električno kolo.

Miren in varen začetek novega delovnega tedna želimo iz Policijske uprave Celje.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran