radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosni2. 10. nekaj po 20. uri smo bili obveščeni o ropu v Novem mestu. Dva neznanca sta na sprehajalni poti pristopila do oškodovanca in od njega zahtevala denar. Moški jima je rekel, da nima denarja, potem pa sta ga napadla, lažje poškodovala in peš pobegnila. Poškodovanega moškega so oskrbeli v novomeški bolnišnici.

Policisti so takoj pričeli z intenzivno policijsko preiskavo in aktivnostmi za izsleditev roparjev. V iskanje nasilnih roparjev je bilo vključenih več policijskih patrulj z območja PU Novo mesto. Danes so policisti PP Novo mesto na območju Brezja izsledili in prijeli 28-letnega in 22-letnega osumljenca in ju pridržali. Oba so v preteklosti že obravnavali zaradi kaznivih dejanj z elementi nasilja in premoženjskih kaznivih dejanj. Nadaljujejo s preiskavo in ugotavljanjem vseh okoliščin. Osumljenca bodo ovadili na pristojno tožilstvo zaradi kaznivega dejanja ropa.

Alenka Drenik
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Novo mesto

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran