radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniV preteklem dnevu smo policisti v Pomurju obravnavali osem prometnih nesreč, v katerih sta bili dve osebi lažje telesno poškodovani, osem kaznivih dejanj, pet kršitev javnega reda in miru, poškodbo vozila na parkirišču ter tri primere povoženja divjadi. Vozniku, ki ni izpolnjeval pogojev za vožnjo, je bil zasežen osebni avtomobil s pripeto prikolico.

S področja kriminalitete sta bili obravnavani dve goljufiji, zatajitev, grožnja, vlom v počitniško hišo, poškodovanje tuje stvari ter dve tatvini. V Beznovcih je v večernih urah prišlo do požara na gospodarskem poslopju. Policisti še opravljajo ogled ter ugotavljajo okoliščine dogodka.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnem prostoru in dvakrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili.

Meritve hitrosti bodo danes pogostejše na območju policijske postaje Murska Sobota.

Policijska uprava
Murska Sobota


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran